Ingatlan

Az ingatlanokat érintő jogügyletek és lebonyolításuk mindig kiemelt területét képezik az ügyvédi munkának. Irodámban várom azon ügyfeleket, akik professzionális és gyors ügyvédi segítséget várnak az ingatlan adásvétel területén.

Az ügyvédi ellenjegyzés olyan formai kelléke az adásvételnek, amely nélkül az illetékes földhivatal a vevő tulajdonjogát nem jegyzi be az ingatlan tulajdoni lapjára.

Az ingatlan adásvétel ügyvédi díj tartalmazza a szerződés elkészítését, szerződéskötés teljes lebonyolítását és képviseletet az illetékes földhivatal és az illetékhivatal előtti eljárásban.

Adásvételi szerződés megkötését sürgős esetben vállalom akár 1 munkanapon belül.

Az ingatlanokkal kapcsolatos ügyvédi szolgáltatásaim köre:

ingatlan tulajdonjogának átruházására vonatkozó szerződés (adásvétel, ajándékozás, csere, tartási szerződés, stb.) megszerkesztése, ügyvédi ellenjegyzése; Teljes körű tájékoztatás az ingatlan ügylettel kapcsolatban

termőföldekkel kapcsolatos jogügyletek, beleértve adásvétel, haszonbérlet, elővásárlási joggal kapcsolatos okiratok szerkesztése, tanácsadás;

közös tulajdonban lévő ingatlanokkal kapcsolatos jogügyletek, közös tulajdon megszüntetésével kapcsolatos ügyletek;

lakásokhoz, egyéb ingatlanokhoz kapcsolódó haszonélvezeti-, használati-, szolgalmi jog alapítása és megszüntetése;

lakások és egyéb ingatlanok bérleti és használati (haszonbérlet, haszonkölcsön) szerződései elkészítése;

telekalakítás (megosztás, összevonás);

teljes körű földhivatali ügyintézés

Fentieknél részletesebb tájékoztatásért és ügyvédi munkadíjra vonatkozó árajánlatért forduljon hozzám bizalommal a honlapomon megadott elérhetőségeim egyikén.

Az ingatlan adásvétel költségei: 

A tulajdoni lap egyszeri lekérésének a díja ingatlanonként 3.000,-Ft, amelyre azért van szükség, hogy a vevő és az ügyvéd meggyőződjenek arról, hogy az eladó valóban jogosult az ingatlan értékesítésére

A földhivatali eljárás díja ingatlanonként 6.600,-Ft

Illeték: az ingatlan megvásárlását követően néhány héten belül, az ingatlan értékét figyelembe véve kerül meghatározásra a vevő által fizetendő illeték.

Ingatlan adásvételhez kapcsolódó ügyvédi munkadíj


Fentieknél részletesebb tájékoztatásért és ügyvédi munkadíjra vonatkozó árajánlatért forduljon hozzám bizalommal a honlapomon megadott elérhetőségeim egyikén.