Kedves Érdeklődő!

Dr. Horváth Rita Anna egyéni ügyvéd vagyok, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Ügyvédi Kamara tagja. Gazdasági diplomámat a Budapesti Gazdasági Egyetem külkereskedelmi szakán, jogi diplomámat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán szereztem. Felsőfokú német, valamint középfokú angol nyelvismerettel rendelkezem.

Jogi diplomám megszerzését követően a Tiborcz Ügyvédi Irodában dolgoztam ügyvédjelöltként, ahol érdeklődésemnek megfelelően gazdasági és polgári jogi területen is szereztem tapasztalatot. Principálisomtól és kollégáimtól sajátíthattam el az ügyvédi tevékenység szakmai és etikai alapjait.

Fő érdeklődési területeim közé ügyvédi tevékenységem ellátása keretein belül a gazdasági jog, cégeljárások, az ingatlanjog valamint a követelésérvényesítés tartoznak.

Szívügyem az emberek közötti konfliktusok elsimításának, nehéz élethelyzetek megoldásának segítése, melyet nem ügyvédként, hanem mediátorként, közvetítőként alkalmazok. Mediátorként esősorban válási mediációval foglalkozom. 

Alapvető célkitűzésem, hogy Ügyfeleim számára minőségi és magas szakmai színvonalú ügyvédi képviseletet biztosítsak, mely magában foglalja hatékony, azaz gyors és pontos ügyintézést, valamint a korrekt tájékoztatást.

Honlapomon szakterületek menüpont alatt részletesebben tájékozódhat a szakterületeimről és tevékenységi köreimről.

Szeretettel várom régi és leendő Ügyfeleimet!A weboldal a Magyar Ügyvédi Kamara Elnöksége által kiadott Az ügyvédi honlap tartalmáról szóló 2/2001. (IX. 3.) számú állásfoglalás figyelembevételével készült. Ennek megfelelően, az itt elérhető tartalmak nem minősülnek sem jogi értelemben vett ajánlattételnek, sem ajánlattételre történő felhívásnak. A honlap kizárólag azt a célt szolgálja, hogy a kedves Érdeklődő az interneten információt szerezhessen tevékenységemről.

Bemutatkozás image